SiteXML

 

"A Föld energiáit meg kell újítani. Az új eszméknek teret kell hódítaniuk. A testnek és léleknek új kihívásokra van szükségük. A jövő jelenné lett és minden álom valósággá válhat, kivéve azokat, melyek nem mentesek az előítéletektől."     Paulo Coelho

Tees Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság azzal a céllal jött létre hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.

Az Xpertstudio Média Informatika Kft Veszprém és a régió meghatározó IT szereplőjeként teljes körű IT üzemeltetés-tanácsadás, üzemeltetés-kiszervezés tapasztalataival, illetve széles körű IT portfoliójával tud a vállalatok informatikai kiszervezési igényeinek és elvárásainak megfelelni. Kollégáink multinacionális vállalati környezetben szerzett ismereteik és tapasztalataik a KKV szektor rugalmasabb igényeihez szabott dinamikus megoldások és üzemeletetési folyamatok kialakításánál jelentettek üzleti értéket.

A Veszprém News Megyei Hír és -véleményportál önkéntesek munkájából tevődik össze. A csapatot olyan fiatalok alkotják, akik fontosnak tartják  a megyében a hiteles és objektív hírközlést. A szerkesztőség lehetőséget ad tudományos publikációktól, az emberek véleményének megjelenítésére, a napi legfontosabb hírek leközlésére, gazdasági, politikai, Informatikai, sport vagy közéleti területen is egyaránt.

Hardcorepc webáruház, mely speciálisan csak minőségi PC alkatrészekkel és számítógép konfigurációkkal kecsegteti leendő kedves vásárlóit a lehető legkedvezőbb árakon. Termékeink az egyszerű PC konfigurációktól a játékosoknak kínált prémium konfigurációkat értékesít, melyek képesek meghajtani a legújabb VR (Virtuális valóság) alkalmazásokat is.

Meggyőződésünk, hogy a legtöbb pályázat az átlagemberek számára vagy túl bonyolult (külső szakértő bevonására van szükség) vagy a pályázati feltételnek komolyabb anyagi vonzata van, nem beszélve a vállalási kötelezettségekről. Ezért a cégpályázat oldalán kötelezettség mentesen jelentkezhetsz pályázatokra!

Ha szeretnél pályázat útján garanciális eszközökhöz jutni vagy egy modern responsive weboldalhoz vagy több nézettséget szeretnél, akkor iratkozz fel a pályázati információért és elmondjuk mit kell tenned! Greenlight pályázatainkon jelentkezhetsz Weboldalra, számítógép és laptop eszközre, marketing támogatásra.

Ha egy ember elveszti a látását, egy más világba kerül. Ebben az új, jóval nehezebb helyzetben egyedül általában nem tud helytállni. A legegyszerűbb, és legkézenfekvőbb dolgok okoznak nehézséget. Sajnos társadalmunk még nem érte el azt a fejlettségi szintet, hogy előítélet nélkül befogadja és segítse a fogyatékos embereket. Ezeknek a nehézségeknek a leküzdéséhez van szükség a látássérült emberekkel foglalkozó egyesületekre és Infokommunikációs akadálymentesítésre vagy elemi rehabilitációra.

Pályázati hírek és támogatások 2018-2020 időszakban is a napipalyazat.hu oldalon teljesen díjmentesen értesülhet. Ami a legfontosabb ha tud olyan pályázatról ami jó ha sok emberhez jut el akkor itt nálunk be is küldheti mi pedig ingyen megjelentetjük.

Keress Magyarország legnagyobb apróhirdetési oldalán, mindezt teljesen ingyen. Adj hozzá új hirdetésed és kereskedj másokkal az aprol.hu és a jofogax.hu weboldalon.

Országosan kínálunk eladó-kiadó lakásokat az ingatlanon.hu weboldalon, családi házakat, irodákat, egyéb ingatlanokat és telkeket, melyeket könnyen szűrhet részletes keresőrendszerünkkel. Adatbázisunkat már 27 weboldalon elérheti, akár 15 nyelven, köztük angolul, németül, oroszul, vagy olaszul.

Böngéssz használtautón -tesztjeink között, ha kíváncsi vagy a régebbi modellek felépítésére, teljesítményére. Autóvásárlás előtt a legjobb helyen jársz, ha tájékozódni szeretnél az árakról (olcsó használt autók, középkategóriás és luxus autók), a legbiztonságosabb autótípusokról, a motor teljesítményéről, rugózásról, fékekről. Legyen szó elektromos, hibrid, belsőégésű vagy nem belsőégésű motorokról, itt megtalálod a lényeges infókat, nemcsak a magyar, hanem külföldi használt autókról is